top of page

Welcome
to Our Site

Alamyn_LogoSocial1.1_White.png

Holistic is een product van Alamyn.
Een startup van Dewi Louise en Haydi Moustafa. 

Your Sacred TransformationalJourney
Ourobouros Alamin (2).png

Het life-changing programma met plantmedicijnen waar diepgaande transformaties worden verankerd

Dit Diepgaand Transformatie Programma
is voor jou wanneer:

 • je verlangt naar diepgaande duurzame veranderingen, doorbraken en shifts.

 • je een imprint van een eerdere (niet zo'n positieve) ervaring met plantmedicijnen wilt veranderen of je zoekt een heilige & veilige setting om voor het eerst een innerlijke reis met plantmedicijn te maken.

 • je wilt diep innerlijk werk doen en de lagen van je multidimensionale Zijn exploreren.

VERLANGEN

EERDERE ERVARING

DIEP INNERLIJK WERK

Je verlangt naar diepgaande duurzame transformatie, vernieuwing, spirituele groei. Je verlangt naar heling op diepere lagen. Of misschien wil je verdiepende inzichten in wie jij bent en wat je hier op aard te doen hebt. Je bent bekend met spirituele ontwikkeling, het verkennen van je innerlijke wereld en delen van je bewustzijn en je hebt al behoorlijke shifts gemaakt.

EN / OF

Je voelt al langer een calling, een plantmedicijn roep. Maar je hebt nog nooit een ceremonie bijgewoond of wellicht heb je eerder niet zo'n positieve ervaring gehad.  Daarom voel je wat innerlijke weerstand en voel je je wat angstig om deel te nemen aan een ceremonie. Je vindt het super spannend en hebt veel vragen en twijfels. Daarnaast heb je de juiste plek, organisatie of groep nog niet gevonden. Je hebt een heilige en veilige setting en ervaren professionele begeleiding nodig om je reis met plantmedicijn (opnieuw) aan te gaan.

EN / OF

Je wilt met plantmedicijn met en aan jezelf werken om dieper in grootse levensthema’s te zakken. Om vanuit nieuwe perspectieven de gelaagdheid in jezelf te bekijken. En de inzichten zo te integreren dat je je grootste potentie kunt leven en kunt bijdragen aan een nieuwe wereld.

JE VOELT EEN PLANTMEDICIJN  CALLING WAAR JE NIET OMHEEN KUNT

Je kunt de calling niet meer negeren. Je voelt een roep van je higher being om met plantenmedicijnen met jezelf aan de slag te gaan. Je wilt volledige ondersteuning van A tot Z in het proces. En je wilt serieus de tijd en verantwoordelijkheid nemen voor je integratie en verankering van de diepgaande transformaties en shifts waar je naar verlangt.

Alamyn_Beeldmerk_White.png


Diepgaand.  Helend. Transformerend. 
Expansie.

_edited_edited.png

II

Your Sacred TransformationalJourney

Ontdek de magie van heling en groei in de volgende editie van het 6 maanden durende hybride programma! Na een prachtige eerste editie, zijn we verheugd om aan te kondigen dat we opnieuw op reis gaan, gebruikmakend van de kracht van plantmedicijnen voor innerlijke transformatie.

 

Gedurende deze sacred journey combineren we zorgvuldig samengestelde online en offline activiteiten om diep innerlijk werk te verrichten. Hiermee creëren we ruimte voor verdieping, heling en expansie. We hebben gezien hoe diepgaande transformaties plaatsvonden tijdens onze vorige editie en zijn erop gebrand om dit hybride programma opnieuw en verbeterd met jullie te delen.

 

Naast het bieden van een veilige omgeving voor persoonlijke groei, geven we voorlichting en informatie over plantmedicijnen en hun potentieel voor persoonlijke, spirituele en multidimensionale ontwikkeling. We willen jullie wegwijs maken in hoe je verdiepend met de wijsheid en de kracht van plant spirits kunt werken en dit bewust kunt integreren in jouw eigen leven.

 

Dus, raak betoverd van je eigen alchemie en magie. En gun jezelf de mogelijkheid om diep naar binnen te keren met de wijsheid van plantmedicijnen.

 

Voel jij die calling? Dan nodigen we je uit om deel te nemen aan de volgende editie van het 6 maanden hybride programma HOLISTIC, waar we samen zullen helen, groeien, de diepte in zullen gaan en expanderen.

IMG_8238_edited.jpg

HOLISTIC

because we believe an holistic approach will have a lasting impact on Your Sacred Transformational Journey 

 Een Plant Medicijn Integratie Programma

Omdat integratie start wanneer je besluit deel te nemen aan een plantmedicijnceremonie

Alamyn-brandshoot-7_edited_edited.jpg

Een 6 maanden programma waarbij:

 • 4 live ceremonies worden gefaciliteerd met Cacao, Psilocybine en Psilohuasca. 

 • 4 all-inclusive overnachtingen in 2 persoons kamers zijn inbegrepen.

 • 2 live dagen worden gehouden, specifiek gericht op verdieping, integratie en verankering.

 • wekelijks 90 minuten online coaching en mentoring afgewisseld met masterclasses via zoom wordt gegeven. Deze zullen worden opgenomen voor diegenen die niet live kunnen inloggen.

 • er plaats is voor max 8 deelnemers zodat er tijd en aandacht is om met elke deelnemer authentiek te kunnen verbinden.

 • je proces wordt ondersteund met super waardevolle masterclasses, opdrachten en oefeningen: chakra psychologie, ademwerk, van baarmoeder tot wereld, meditaties, muziek & meer.

 • je een begeleide leverreiniging van 9 dagen ontvangt. Dit is inclusief adaptogene kruiden.

 • we gezamenlijk in een microdose cycle van 30 dagen werken aan het versterken van nieuwe neuropatronen.

 • het je wordt geleerd hoe je met vertrouwen, gezonde spanning en enthousiasme aan je plantmedicijnreis kunt beginnen.

 • je van A tot Z in stappen wordt begeleid, zodat je vertrouwd raakt hoe je met plantmedicijn met en aan jezelf kun werken.

 • je leert om naar jouw binnenwereld te gaan.

 • het vertrouwen in jezelf, in plantmedicijnen, in de groep en in de begeleiding zal groeien.

 • je wordt begeleid in het bouwen van (zelf)vertrouwen in hoe je je innerlijke processen kunt dragen tijdens de piekwerking van plantmedicijnen.

 • je leert hoe je kunt vertrouwen op je eigen zelfhelend vermogen.

 • je on- en offline ondersteuning krijgt. Van intake tot rijping van je processen tot aan het verankeren van je ervaringen.

 • je shifts maakt naar je hoogste potentie. Je persoonlijke trilling wordt verhoogd en klaar bent om met die frequenties bij te dragen en te bouwen aan de nieuwe wereld.

3ff937ff6bfc9f0bdf73851c5fe3c493_edited.jpg

Miranda

Mijn eerste ervaring met plantmedicijn!
En ik had dit met niemand anders willen doen dan met Dewi en Haydi, wat een heerlijke en veilige setting, met zoveel kennis en zoveel liefde. Wil je plantmedicijn gaan ervaren dan is dit de plek!! Dit was zeker niet mijn eerste en laatste keer dus Dewi en Haydi till next time!

JIJ BENT EEN IDEALE DEELNEMER WANNEER

Je hebt al eerder met plantmedicijn gewerkt, maar hebt niet zo’n positieve ervaring gehad of je wilt juist meer diepgang in je reis.

Je hebt niet eerder met plantmedicijn gewerkt, maar hebt wel veel aan innerlijk werk en spirituele ontwikkeling gedaan. Je hebt het gevoel dat plantmedicijn je naar een next level zal tillen.

Je wilt diepgaande transformaties en bent gecommitteerd om deze innerlijke reis van
4 maanden aan te gaan.

Je voelt
'een plantmedicijn calling'
maar hebt veel vragen en twijfels.

 

Je wilt je zo goed mogelijk voorbereiden op een plantmedicijnreis en wil de ervaring diepgaand en duurzaam integreren.

Je wilt dit programma met een kleine groep aangaan en een bijdrage leveren aan de purpose van dit programma, welke verder reikt dan alleen jouw persoonlijk helend en transformerend proces.

_edited_edited_edited_edited.png

Een integratie programma
met plantmedicijn


Opbouw in
4 fasen

Dit programma is een life changer. Het programma kent een opbouw van 4 fasen, waarin we toewerken naar een Master Plant Retreat. Elke fase doorlopen we samen met elkaar.
Deze opbouw is verdeeld in 3 live ceremonie events:
Cacao, Psilocybine and Psilohuasca (2 ceremonies).
 

Dit nieuwe programma is meer dan een helende reis waarin je ontdekt hoe je je triggers, patronen en wat je raakt kunt transformeren. Je leert hoe jij je zo goed mogelijk voorbereid op transformaties en shifts die tijdens een ceremonie kunnen plaatsvinden. Centraal in dit programma staat hoe je tijdens de piekwerking van het plantmedicijn je innerlijke reis en processen kunt dragen. Hoe je diepgang in je eigen reis brengt en hoe je na de ceremonie grond kunt geven aan je inzichten, zodat wat je hebt ervaren kunt integreren. 

 

Je bewustzijn zal op meerdere lagen en levels worden verruimd.

 Fase 1:

Screening, Toelichting programma & Ontmoeting

In dit programma stappen betekent toewijding aan je eigen proces en aan dit programma.

Elke aanmelding nemen we serieus. Na grondige screening van de intake (na gesprek en/of formulier) ontvang je feedback en bevestiging van deelname.

 

In deze fase nemen we je mee in de stappen van deze sacred journey.  We verzamelen en beantwoorden jouw vragen. Je maakt kennis met de begeleiders en andere deelnemers. En we zullen het hart openen met mooie Cacao.

Fase 2:

In beweging & Voorbereiding

Je zult merken dat je emoties, gevoelens en energie in beweging komen wanneer je besluit in te stappen.

 

Synchroniciteiten zullen zich voortdoen die in alignment zijn met je innerlijke processen.

Op weg naar de live ceremonie events van deze sacred journey, zullen we voorbereidende info & verdieping delen. Denk aan lifestyle, voeding en het zetten van een intentie.

Door middel van masterclasses helpen we je met het uitdiepen van verschillende levensthema’s, zoals chakra psychologie en imprints die al in de baarmoeder worden gevormd.  Beoefenen van meditatie en ademwerk zullen je voor en na de ceremonies ondersteunen.

Fase 3:
Gronding & Integratie

Werken met plantenmedicijnen betekent je systeem zuiveren en vrijmaken van blokkades en ballast: je werkt aan het verhogen van je frequentie.

 

Tijdens een plantmedicijnreis neem je de diepten van je eigen bewustzijn onder de loep en begeef je je in andere dimensies. Het is belangrijk om je inzichten en waarnemingen uit je plantmedicijnreis grond te geven.

 

Weer in jezelf landen en het verwerken van alles wat je hebt ervaren vraagt tijd, ruimte en aandacht. We zullen je verwerking- en uitrijpingsproces ondersteunen en richting geven zodat je met de inzichten en uitdagingen uit je reis aan de slag kunt en deze kunt integreren.

Fase 4: 

Verankeren

Tussen de live ceremonie events in, zullen we stilstaan bij waar en hoe je ergens doorheen gaat. En hoe je in de liminale staat van zijn van integratie naar verankering gaat. 

 

We evalueren je behoeftes. Kijken terug naar je oorspronkelijke intentie en verlangens. Stellen bij en/of verdiepen waar nodig en zullen doorbraken, shifts en transformaties vieren.

Dewi Louise_edited.jpg
Ourobouros Alamin (2).png
Your Sacred TransformationalJourney

deelnemers van
HOLISTIC

voelen een heldere plantmedicijn calling om met commitment en ownership diep innerlijk werk te doen,

voor het verhogen van hun persoonlijke frequentie en zijn architect van hun eigen Sacred Transformational Journey.

Wederzijdse Uitwisseling

Wij hebben een hoger doel met dit programma: jouw input en feedback is van grote waarde voor de verdere ontwikkeling van deze container en dit framework. Voor de volgende generatie deelnemers. En voor de groeiende plantmedicijn en psychedelische gemeenschap die te allen tijde Veilig & Heilig moet worden gehouden. 

Voor dit programma van 6 maanden is het belangrijk dat je bereid bent om je innerlijke wereld met ons te delen. Om je persoonlijke frequentie te verhogen en om mee te werken aan een hoger doel welke verder gaat dan jouzelf. Commitment, bewustzijn, respectvol verantwoordelijkheid nemen voor je eigen processen en open zijn over reflecties zijn belangrijke voorwaarden voor deelname. 

Jouw behoeften tijdens deze journey staan centraal in dit programma en zullen continu worden gemonitord en (anoniem) gedocumenteerd. Altijd in verbinding en doordrenkt van Integriteit, Veiligheid & Heiligheid..

HET WAAROM

Wij geloven dat de helende werking van plantmedicijn steeds grootser zal bijdragen aan de nieuwe wereld. De meesten van ons hebben in de opvoeding echter weinig kennis meegekregen over kruiden- en plantengeneeskunde en wat Moeder Aarde te bieden heeft. Wij voelen de noodzaak om een ​​brug te slaan tussen oude culturen en onze westerse wereld. Zo komt er meer begrip voor mixed settings waarin therapie en sjamanisme samenkomen.

 

Voor goede voorbereiding, integratie en heilig & veilig naar binnen kunnen keren in een dito omgeving, is het belangrijk te begrijpen hoe deze mystieke helende planten jouw emoties en gevoelens in beweging kunnen zetten. En hoe jij innerlijk werk kunt doen met plantmedicijnen. Dit proces vereist support, tijd, verantwoordelijkheid en heel veel liefde. Het is één van onze missies om eenieder die gehoor wil geven aan een plantmedicijn calling, volledig en holistisch te ondersteunen, faciliteren en begeleiden.

 

Ben je klaar om (opnieuw) gehoor te geven aan je plantmedicijn calling en met ons te delen wat je in het proces nodig hebt? Stap dan in het plantmedicijn integratie programma van 6 maanden die in maart 2024 van start zal gaan.

Alamyn_Beeldmerk_Black.png

Integratie start wanneer je gehoor
geeft aan de calling en besluit deel te nemen aan een plantmedicijn ceremonie

ARE YOU READY TO COMMIT TO THIS 6 MONTH JOURNEY?  

DIT IS WAT JE KRIJGT

 • Wekelijkse online 90 minuten masterclasses afgewisseld met 60 minuten online groepsbijeenkomsten voor mentoring, coaching, informele discussies en sharing circles.

 • continue support in groepsapp.

 • kleine groep van max. 8 deelnemers.

 • 1 adem & cacao ceremonie.

 • 1 psilocybine ceremonie incl. overnachting

 • 1 weekend retreat incl. 2 psilohuasca ceremonies en 3 overnachtingen.

 • 2 live integratie dagen.

 • 30 dagen microdosing cycle.

 • adaptogene kruiden ter ondersteuning van reiniging voor verdiepende toegang tot het plantmedicijn.

 • 9-daagse begeleide leverreiniging.

START: APRIL 2024 

INVESTERING

in your Sacred Journey

€6666,-

excl. btw

max 8 deelnemers

*betalen in 2 gelijke termijnen van €3444,- excl. btw mogelijk

*betalen in 3 gelijke termijnen van €2333,- excl. btw mogelijk

of mail Dewi Louise hier om een ​​ander betalingsplan aan te vragen; we zullen er alles aan doen om dit toegankelijk te maken als je voelt dat je hier bij moet zijn!

P6170312-2_edited.jpg
haydi_edited.jpg

Hosted by
Dewi Lo
uise &

Haydi Moustafa

Dewi Louise, Co-Founder en Co-Owner van House of Louise² en Alamyn. Eén van haar expertises binnen House of Louise²’s 'Plantmedicijn Chakra Jaar Programma' is INTEGRATIE. Dewi heeft een HR achtergrond, is Psychotherapeut Systemisch Werk en komt uit een Aziatische lijn van medicijn vrouwen. Ze werkt sinds 5 jaar met plantmedicijnen en verschillende sjamanen. Dewi leert je hoe zij haar eigen innerlijke processen draagt ​​en begeleid jou door die van jou. Ze is expert in donkertes transformeren naar licht, wat haar uniek in het werkveld maakt.

Haydi Moustafa, Co-Founder en Co-Owner van Alamyn en Visionair. Haydi heeft in verschillende stadia van haar leven de helende werking van plantmedicijn ervaren. Ze kon echter geen goede ondersteunende informatie, voorbereiding en integratie vinden die ze nodig had om een diepe reis te maken, te integreren en verankeren. Ze heeft het een van haar missies gemaakt om een ​​heilige en veilige setting te creëren voor degenen die klaar zijn om verantwoordelijkheid te nemen over hun eigen helingsproces en daarvoor de benodigde support en tools te bieden.

Things grow stronger when you integrate

Ik wil meer info over dit programma

We nemen na ontvangst van je aanmelding en motivatie contact met je op. Houd je mailbox (en spam) in de gaten.

Gebruik dit formulier ook als je telefonisch contact wilt. Dan nemen we contact met je op en beantwoorden graag al je vragen.

Dank voor je registratie - Houd je inbox (en spam ;)) in de gaten. We nemen gauw contact met je op.

Save my spot
bottom of page