top of page
Dewi Louise.Inc, plantmedicijn, spirituele ontwikkeling, chocobliss, Dewi Louise, House of Louise, Psilohuasca, Ayahuasca

Are you ready to answer your plant medicine calling?

Donker groen

Je verlangt naar duurzame verandering, vernieuwing, spirituele groei. Naar heling op diepere lagen. Naar heldere zingeving en purpose. Je doet al veel aan bewustzijnswerk en spirituele ontwikkeling en hebt reeds grote shifts gemaakt. Maar nu voel je een roep, een calling, om met plantmedicijn aan jezelf te werken en de tijd te nemen voor integratie. 

 

Hola! Ik ben Dewi Louise en begeleid je graag naar die verdieping to expand further and go beyond en help je graag verder met de integratie.

Modern Medicine Woman • Psychedelic Integration • Truth & Consciousness Worker  Energy- & Lightworker • Darklighter • Liminality Mentor • Systemic Unfolder

Bewustzijnswerk met plantmedicijn

beeldmerk_edited.png

Bewustzijnswerk met plantmedicijn krijgt steeds meer grond in onze maatschappij. Een mooie beweging die ook vanuit de indigenous tribes wordt ondersteund en waarin een wederkerigheid in is ontstaan. Zo halen zij westerse behandelmethoden als therapie en coaching naar de jungle voor integratie. En delen indigenous tribes hun wijsheden met westerse maatschappijen. En zo wordt aan jezelf werken met plantmedicijnen ook in Nederland steeds meer gewoon.

 

Hoe ik werk is ook een combi van traditioneel inheemse en westerse handelingen. Zowel in mijn begeleiding als plant medicine facilitator als liminality mentor - liminaal = overgangsfase waarin het oude niet meer klopt en het nieuwe nog niet is bestendigd. Dat ik zo werk kan ook haast niet anders aangezien ik een mix ben van inheemse en westerse cultuur.

 

Toch waren het jarenlang vooral gescheiden wijsheden die ik voorzichtig en soms zelfs stiekem combineerde tijdens mijn HR en Team Coach werkzaamheden. 

 

Totdat ik met plantmedicijn ging werken, alles samenkwam en ontdekte dat een gecombineerde integrale toepassing van alles wat ik had geleerd, het beste voor mij werkte en enorme versnelling in mijn processen opleverde. 

Zo werk ik ook met jou.

P4120159.jpg

What I offer

Donker groen

Private
Plant Medicine Ceremony

Een private ceremony in het midden van het land of bij jou op locatie.

Donker groen

Holistic

Een 6 mnd hybride traject met en zonder plantmedicijn: voorbereiding, verdieping & integration = key.

Donker groen

11
traject

Een traject op maat voor jou waar je committed met jezelf de diepte in stapt.

Donker groen

Ayahuasca Retreat

Advanced Group Retreats in een tempel in de bossen van Litouwen met shaman Linas.

Logo witte letters.png
P4120235.jpg

Over mij

modern medicine woman. Psychedelic Integration. Truth & Consciousness Worker. energy- & lichtworker. darklighter. Liminality Mentor. Systemic Unfolder

Op papier ben ik Psychotherapeut Systemisch Werk (ook wel familie- & organisatieopstellingen), heb ik Reiki First & Second Degree - Usui System of Natural Healing (o.a.) en ben ik onlangs bijgeschoold in  een Trauma Informed Plant Medicine cursus, maar de hierboven beschreven termen zeggen meer over wat ik daadwerkelijk doe en wat ik van belang vind in mijn werkveld.
 

Zo lang als ik mij kan herinneren ben ik geïntrigeerd door gedrag en denk ik na over hypotheses over ontstaan van Vorming en welke uitwerkingen dat heeft en/of kan hebben. Daarbij altijd opzoek naar iemands Waarheid en hoe Bewust men is van gedrag, woord, symboliek, omgeving, dynamiek en wat blokkeert en resoneert.

favicon (4).png
P4120131.jpg

Nieuws

  • ​​​​Van 11 t/m 14 april organiseer ik met DewiLouise.Inc een origineel plantmedicijn retreat met 3 ceremonies in het buitenland. Dit retreat wordt geleid door een sjamaan die een eigen tempel heeft in de bossen van Litouwen. Er zal met vers plantmedicijn uit Peru en Brazilië worden gewerkt. Mocht je een Ayahuasca calling voelen en meer info hierover willen, stuur dan het contact formulier met je gegevens in. Dan kunnen we samen afstemmen of dit retreat passend is voor jou en ontvang je het wachtwoord van de webpagina voor alle info.
    *Please note: for advanced travelers only.

  • In maart 2024 starten we met Alamyn de 2e editie van HOLISTIC. Een hybride plantmedicijn integratie programma. Een on- & offline traject van 6 maanden met max 8 deelnemers. In dit traject begeleid ik je van beslismoment naar ceremonie tot aftercare en duurzame integratie. Diepgang, heling, transformatie en hoe je met behulp van plantmedicijnen je binnenwereld leert (ver)kennen om je grootste potentie te leven, zijn belangrijke elementen in dit programma. Meer weten? Klik hier.

  • House of Louise² - waar ik Co-Founder en Co-Owner ben - is gestopt.
    Eén van de belangrijkste redenen om te stoppen is dat we zien dat er door de Psychedelic Renaissance die gaande is, veel deelnemers vanuit nieuwsgierigheid niet goed voorbereid deelnemen. Dit vraagt iets anders van ons plantmedicijnwerk en de begeleiding.

    Na 3 jaar veel mooi helend werk te hebben verricht, honderden deelnemers te mogen hebben begeleid en 2 Chakra Plantmedicijn Jaarprogramma's te hebben gegeven, hebben we besloten om ons plantmedicijnwerk op andere manieren en los van elkaar in onze eigen expertise gebieden voor te zetten.

info Litouwen
Logo witte letters.png
IMG_2058FA7CCEEC-1_edited.jpg
Alamyn_LogoSocial2_Black.png

Naast Dewi Louise.Inc ben ik samen met Haydi, Co-Founder van Alamyn. Alamyn is een startup met een nieuw en uniek concept in de wereld van plantmedicijnen. We bridge ancient & modern plant medicine wisdom. Dit doen we door transformerende on- & offline programma's en retreats te bieden die gericht zijn op diepgaand en integrerend werken met plantmedicijnen zodat je safe & sacred met plantmedicijn naar binnen kunt keren. We brengen sjamanistisch, energetisch, spiritueel  en holistische wijsheden samen voor transformative personal development.

 

Denk aan programma's met een hybride curriculum, dus met live events en online begeleiding. Denk aan online programma's die je niet alleen leren hoe je verdiepend jezelf voorbereid op een plantmedicijn ceremonie, maar ook hoe je je proces kunt dragen in de piekwerking van het plantmedicijn en hoe je jezelf bijvoorbeeld door schaduwstukken heen werkt. Én denk aan stap voor stap integratie in de aftermath van je plantmedicijn ceremonie om je ervaring, inzichten en lessen te verankeren die de diepgaande transformaties opleveren waar je naar verlangt. Onze Retreats zijn altijd in combinatie met een online programma of voor de advanced medicine travelers van onze community.

Meer weten over de volgende editie van het hybride plantmedicijn integratie programma HOLISTIC waarin je 6 maanden A-Z support en begeleiding krijgt? Check het hier.

Wil je via mijn nieuwsbrief op de hoogte blijven?

Bedankt voor de inzending!

bottom of page