top of page

INTEGRATIE 

beeldmerk.png

HOLISTIC is een ​on- & offline traject van 6 maanden met max 8 deelnemers. In dit traject begeleid ik jou van beslismoment naar ceremonie tot aftercare en duurzame integratie. Diepgang, heling, transformatie en hoe je met behulp van plantmedicijnen je binnenwereld verkent om je grootste potentie te leven, zijn belangrijke elementen in dit programma.

HOLISTIC heeft een hybride curriculum, dus met live events en online begeleiding. In het programma leer je hoe je verdiepend jezelf voorbereid op een plantmedicijn ceremonie. Hoe je je proces kunt dragen in de piekwerking van het plantmedicijn en hoe je jezelf bijvoorbeeld door schaduwstukken heen werkt. En je wordt begeleidt tijdens de integratie in de aftermath van je plantmedicijn ceremonie om je ervaring, inzichten en lessen te verankeren die de diepgaande transformaties opleveren waar je naar verlangt. 


Interesse en wil je meer weten? Klik hier.
Of stuur het contactformulier in als je op de wachtlijst wilt en/of mij persoonlijk wilt spreken.

Your Sacred Transformational Journey
P4120396.jpg

 APRIL 2024
START de 2e editie
van holistic

For a positive integration process in the afterflow of a plant medicine ceremonythe foundation has to come from self•love.

Blauwprint Fotoshoot LD 7.jpg

Werken met symboliek

De taal van plantmedicijn laat zich veelal zien in symboliek en synchroniciteiten. En synchroniciteiten laten zich ook zien in symboliek. Maar wat kun je ermee en hoe ga dit vertalen naar je dagelijks leven?

 

Symboliek vertalen is essentieel voor de integratie van jouw innerlijke reis. Het kan zijn dat je een oerwoud aan totemdieren voorbij hebt zien komen. Wellicht Goden en Daemonen die zich hebben laten zien. Lichtwezens die zich aan je hebben gepresenteerd. De vrouwen- of mannenlijn waar je uit bent voortgekomen. Relaties en zielsverwanten van nu en vroeger kwamen voorbij. Op bepaalde plekken in je lijf heb je fysieke en/of energetische sensaties waargenomen. Je hebt je door verschillende realiteiten en dimensies heen bewogen. Heilige geometrie en de meest kleurrijke energieën waar je bepaald gevoel bij kreeg kwamen voorbij in je innerlijke reis met plantmedicijn. Emoties die loskwamen.

 

Het kan allemaal.
En het kan zelfs allemaal in één en dezelfde reis.
En het kan zelfs zijn dat je niks ziet.

 

Het is mogelijk dat je in beeld waarneemt in je reis en het kan zijn dat de symboliek zich uit in sensaties, gevoel, emotie en/of geluid. Symboliek dat zich presenteert in je innerlijke reis, is gekoppeld aan de intentie van je reis en de thema's die voorbij komen.

INTEGRATIE VAN SYMBOLIEK

Voor de integratie van de waarnemingen van je innerlijke reis is het belangrijk dat je het grond geeft door het letterlijk in de stof te zetten en je reis uit te schrijven.

 

Het is essentieel om de belangrijkste symboliek te vertalen. Daar kunnen verschillende bronnen voor worden ingezet. Dat kan een kaartendeck zijn. Maar ook literatuur over totemdieren of droomsymboliek. In afstemming welke bron en betekenis kloppend voelt, kunnen intentie of thema's en betekenissen van de symboliek worden gekoppeld. 

 

Een methode welke ik ook voor de integratie inzet is de Blauwprint® methode, waarbij je symboliek letterlijk grond geeft in een zandbak. Het visueel maken van je inzichten door deze in het zand te zetten en je eigen beleving en verhaal te delen, krijg je overzicht en inzicht. Dit kan worden doorvertaald naar wat je anders wilt in je dagelijks leven. Wat je bijvoorbeeld weer in stappen voor jezelf kunt uitwerken.

 

In een 1 : 1 integratie traject help ik je daar graag bij.

IMG_1828.heic
Werken met symboliek
IMG_6754_edited.jpg

The secret of understanding your soul's needs, lies in realization of what your ego projects.

Wil je via mijn nieuwsbrief op de hoogte blijven?

Bedankt voor de inzending!

bottom of page