top of page
Privé ceremonie_edited.jpg

Plant Medicine
Ceremonies

witte hummingbird.png
Logo witte letters.png

Plant Medicine Ceremonies Retreats

beeldmerk_edited.png

Private Ceremonies

Logo witte letters.png
P7290195.jpg

Private Ceremony     

Voor een private ceremony zijn er verschillende opties. Het is aan te raden om na een ceremonie je op te laten halen of op de locatie (in het midden van het land) te overnachten.
 

Een andere optie is dat ik bij jou op locatie kom voor het verzorgen van een Plantmedicijn Ceremonie. Mijn setting is een combi van traditioneel sjamanistische  gebruiken, energetisch healingwerk en westers therapeutisch coachende insteek.

Tot max 3 deelnemers begeleid ik zelf. Vanaf 3 deelnemers kom ik met nog een ervaren plantmedicijn facilitator begeleider.

Voorwaarden

  • ​Je bent bekend met spiritueel en/of therapeutisch werk en -ontwikkeling.
     

  • Je voelt een duidelijke calling om met plantmedicijn innerlijk werk te doen. En wilt echt aan de slag met thema's uit je leven. Meer hierover lees je bij 'waarom achtergrond belangrijk is' en 'are you ready to answer your calling'.
     

  • Er zijn geen medische contra·indicaties en bent fysiek en mentaal gezond.

*voor deelname

Voorwaarden

WHAT IS INCLUDED

Voorbereiding

Het is van belang om je op meerdere lagen van je gezondheid goed voor te bereiden: zowel fysiek, mentaal als spiritueel. En extra belangrijk omdat ik met een MAO-remmer werk. Hoe schoon je systeem is, heeft invloed op hoe jij je innerlijke reis ingaat en zult beleven.

Het is belangrijk om het plantmedicijn, jezelf en de sacred journey die je gaat maken ook als sacred met respect te behandelen. De integratie start bij het begin van het voorbereidingsproces.

 

Nadat we samen een ceremonie datum hebben afgestemd, ontvang je een uitgebreid document met informatie hierover .

Healings

Tijdens de ceremonie kan het zijn dat er healings middels energiewerk worden gegeven. Een healing vraagt om divine timing en afstemming; deze wordt gegeven wanneer en waar het in het moment het meest nodig is. Én wanneer jij er klaar voor bent om een healing te kunnen ontvangen

Tijdens een healing wordt jouw eigen zelfgenezend vermogen geactiveerd. Meer lezen kan hier.

Verder kijk ik in een ceremonie met je mee op verschillende lagen en dimensies. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat er in jouw eigen leven of in de familielijn patronen liggen waar meer zicht en licht op mag komen voor doorbraak en/of heling, zodat jij vrijer, blijer en lichter in jouw potentieel kunt gaan staan.

Intake scan

Het invullen van een uitgebreide intake maakt deel uit van de journey in zijn geheel. Je zult merken dat wanneer je hebt besloten een innerlijke reis met plantmedicijn te gaan maken, er van alles intern in beweging komt. Door het intake formulier bewust in te vullen maak je symbolisch afspraken met jezelf voor het innerlijke werk dat je gaat doen wat op zielsniveau doorwerkt.

⇨ Ook wanneer je meerdere reizen bij House of Louise² of bij mij hebt gemaakt dien je een intake formulier in te vullen. Dit omdat je telkens op nieuwe lagen werkt met (ver)nieuw(d)e intenties en dus nieuwe afspraken met jezelf aangaat.

Lichte maaltijd

Na de sharing waarin je met eerste woorden grond geeft aan je ervaring, maak ik een lichte maaltijd en wat lekkers klaar. 

Eten werkt grondend en is belangrijk om weer goed in je lijf en in deze realiteit terug te keren. 

Tevens is het belangrijk dat wat wordt genuttigd voedzaam is. Dat geldt tevens voor de eerste dagen na je ceremonie.

 

Het plantmedicijn is namelijk nog een aantal dagen actief in je systeem. Licht en voedzaam eten is bepalend voor het bestendigen van de vrijere, blijere en lichtere vibe en hoge frequentie die je nu hebt.

Dagceremonie

Wanneer ik bij jou op locatie kom om een ceremonie te verzorgen, hoef je buiten jezelf voor te bereiden en wellicht wat spullen in huis of Airbnb aan de kant te zetten, verder weinig te doen. Ik neem in principe alles mee: matras, beddengoed en altaar.

De innerlijke reis die je met plantmedicijn gaat maken, wordt overdag begeleid. Rond 10uur zullen we elkaar ontmoeten en maken we met elkaar de ruimte klaar. Daarna wordt één en ander uitgelegd, is er ruimte voor vragen en wordt de ceremonie voor jouw innerlijke reis geopend.

De ceremonie duurt zo'n 6/7 uur. Na de sluiting van de ceremonie doen we een sharing. 

Integratietips & Aftercare

Onder het kopje 'Voorbereiding' wordt al even genoemd dat de integratie start bij het begin van je voorbereidingsproces.

Zo geef je met de aanpassingen in je dieet een vruchtbare bodem voor de ervaring die je gaat opdoen. Na je innerlijke reis met plantmedicijn is het aan te raden om zo snel mogelijk grond te geven aan wat je hebt gezien, gevoeld en gehoord. Het is belangrijk om na je innerlijke reis hier bewust aandacht aan te geven.

Na de ceremonie stuur ik je Tips & Tricks hoe je dit kunt vormgeven voor jezelf. Én je ontvangt de persoonlijk op jouw afgestemde muzieklijst van de ceremonie.

Tot 3 maanden na de ceremonie kun je kosteloos gebruik maken van een aftercare/coach gesprek.

Voorbereiding

If you are going to participate in a Plant Medicine Ceremony,   preparation and integration are non-negotiable
Don't do your homework on the teacher's desk.

~ unknown

P7290074_edited.jpg

Testimonials

Dewi Louise.jpg

Femke

Lieve Dewi, ik ben zo dankbaar voor jouw healings en liefdevolle begeleiding tijdens de reizen afgelopen weekend. In het donkerste donker hield jij de wacht en wees je mij weer de weg naar het licht. Jouw liefdevolle fluistering heeft me opnieuw laten durven kiezen voor het licht en voluit leven. ❤️

P7290688.jpg
Dewi Louise.jpg

Baafje

Op het juiste moment zat je ineens naast me. Zo bijzonder! En met elkaar “praten” en mij geruststellen. Nog steeds dankbaar daarvoor. Licht en liefde 🤍💋

Marianne

Ik heb me bij jou zo veilig gevoeld. Keuze voor de juiste begeleiding moet je niet licht opvatten. 🙏

bottom of page