top of page
P4120422_edited.jpg
Hi!


ik ben
Dewi Louise

favicon (4).png

Ik begeleid mensen die al veel aan bewustzijnswerk en spirituele ontwikkeling hebben gedaan met behulp van plantmedicijn om grootse thema's vanuit nieuwe perspectieven in meerdere lagen aan te kijken en de inzichten te integreren, zodat zij hun volste potentieel kunnen leven en kunnen bijdragen aan een nieuwe wereld. 

Waarom mijn begeleiding jou dieper kan brengen 

Een hoop innerlijk werk had ik al verricht toen ik voor de eerste keer deelnam aan een plantmedicijn ceremonie. Acht jaar voor mijn eerste plantmedicijn ceremonie met entheogenen werd ik 'Therapeut Systemisch Werk'. En zoals zo mooi wordt gezegd "wie therapeut wordt, moet de therapie ondergaan", had ik al veel stukken doorleeft.  

Na mijn opleiding bezocht ik iedere 6-8 weken een Opsteller/Systemisch Werker. Om van te leren. Om mee samen te werken en om nog meer in de diepte van mijn eigen (innerlijk kind, familie- en spirituele) thema's te duiken. 
Dat veranderde toen ik alle moed had verzameld om mijn Ayahuasca calling te beantwoorden om nòg dieper aan en met mezelf te werken.

 

Dat veranderde alles! Sindsdien werk ik met plantmedicijn om grootse thema's in meerdere lagen aan te kijken.

 

De ervaring van een innerlijke reis met entheogenen is niet in een paar woorden of zinnen te vatten. Maar om je een gevoel te geven: mijn eerste medicijnreis was confronterend, scary, donker, hard werken, fysiek en diep. Maar ook prachtig, hilarisch, licht & verlichtend, multidimensionaal en Thuiskomen. Het was alles tegelijk. En bovenal life changing

Wat ik gezien, gehoord, gevoeld en ervaren had bracht diepgaande veranderingen teweeg. Als therapeut besefte ik het belang van bewust de tijd nemen voor de helende uitrijpingsprocessen en de integratie van alle spiegels, symboliek, inzichten en lessen die ik had ervaren.

Èn hoe belangrijk de keuze is waar en bij wie je een innerlijke reis met plantmedicijn gaat maken en wie jou gaat begeleiden. Immers, een ander kan je daar brengen waar die zelf is geweest.

Na mijn eerste innerlijke reis met entheogenen wist ik: dit is niet iets lichtzinnigs wat je zomaar voor de fun gaat doen. Werken met plantmedicijn is serious business. Eén ceremonie kan gelijk staan aan jaren therapie en zet op meerdere lagen van alles in beweging.

 

Waarom zou je dit thuis zonder begeleiding of bij een tripsitter willen doen?

P4120396-2.jpg
beeldmerk_edited.png
Goud bruin

To create safety and truly hold space for someone else, 
I had to go to the depths of my own psyche and hellish pain
.   

To be in service means that I first am in service of myself.

Dewi Louise.Inc

Waarom  achtergrond belangrijk is 

Werken met plantmedicijn betekent bewustzijnsverandering en bewustzijnsverruiming. Dat wat onbewust is, wordt bewust gemaakt. Wanneer je je door mij wilt laten begeleiden is het belangrijk dat je al veel innerlijk werk hebt gedaan, bekend bent spiritualiteit, over zelfkennis en zelfreflectie beschikt en dat jij je processen kunt dragen. Kortom: je weet hoe je naar binnen moet keren om je stukken aan te gaan.

 

Inmiddels werk ik zo'n 5 jaar met entheogenen en specifiek met de Vine; Banisteriopsis Caapi. Waarom ik specifiek met de Vine werk kun je lezen onder 'why I work with the Vine'.

Een plantmedicijn ceremonie met de Vine is slechts het begin van een veel groter proces welke meestal nog maanden en soms zelfs jaren kan duren. Hierom is het belangrijk om jezelf af te vragen of je er klaar voor bent om multidimensionaal met jezelf de diepte in te gaan en je daar op meerdere lagen op voor wilt bereiden. Of je bereid bent om ook je schaduw en donkerte te exploreren en bewust tijd zult maken om datgeen wat zich laat zien tijdens je innerlijke reis, te integreren. Wat nodig is voor de duurzame veranderingen, vernieuwingen en groei waar je naar verlangt.

Is het antwoord op één van de vragen en/of voorwaarden nee, dan ben ik niet de passende begeleider voor jou. 

We travel between worlds unlearning
thousands of years of conditioning
.

Waarom achtergond belangrjk is

Are you ready to answer your calling?

Are yo ready to answer your calling

Je vindt het super spannend, maar plantmedicijn komt al een tijdje meerdere malen op je pad.  Zodanig dat je er niet meer omheen kunt. Maar eerst wil je nog even met het topic zitten waar je mee aan de slag wilt en invoelen of het wel het juiste moment is. Bij de gedachte krijg je kriebels in je buik die soms een beetje een zenuwtwist afgeven. Maar van de week viel je oog ineens op een artikel over , terwijl dat tijdschrift al een paar weken op stapel lag. Mensen om je heen spraken erover. En zelfs die ene collega sprak er laatst over. Die gaf je zelfs tips op welke websites je even een kijkje kunt nemen. Het wordt je steeds helderder: je hoort een plant medicine calling.

 

INTENTIE EN VERLANGEN

Super logisch om het spannend te vinden en kriebels in je buik te voelen. Want het is ook spannend. Zelfs wanneer je meerdere innerlijke reizen met plantmedicijn hebt gemaakt blijft het spannend. Het is namelijk niet voor niets dat het op je pad komt. De synchroniciteiten die ontstaan zijn signalen die aangeven dat het tijd is om iets in jou aan te kijken. Dat wat niet gezien wordt, wil gezien worden.

Het kan zijn dat je geblokkeerd voelt door trauma, emoties of je ego. Je weet het niet exact, maar één ding weet je wel zeker: je wilt je graag vrijer, blijer en lichter voelen en wilt met specifieke intentie en verlangen aan jezelf werken en iets in jezelf shiften.

UIT JE COMFORT ZONE

Wanneer ik jouw ceremonie begeleid nodig ik je uit om uit je comfort zone te stappen. Om achter je gewoontes, gedachtes en gevoelens te kijken. Om nog dieper te zakken in al hetgeen dat je al weet en hebt gedaan aan persoonlijke- en spirituele ontwikkeling. Waarom? Als je in nieuwe lagen onderzoekt wat in jou wordt gespiegeld en waarom iets triggert kan datgeen wat blokkeert op diepere lagen worden verwerkt. Wanneer vanuit nieuw perspectief kan worden gekeken, kunnen nieuwe visies en paden ontvouwen.

P4120659.jpg
P7290270-2.jpg

VEILIGHEID EN VERTROUWEN

Veiligheid en vertrouwen zijn de basis om je over te kunnen geven: je veilig voelen, de begeleiding vertrouwen en er op vertrouwen dat het plantmedicijn een hogere intelligentie heeft. Dat je te zien krijgt wat je nodig hebt om iets in jezelf op te lossen, open te breken en te helen om vrijer, blijer en lichter in het leven te staan. Zodat vanuit nieuw perspectief en andere laag, kansen, mogelijkheden en paden kunnen ontvouwen.

 

BEYOND NORMALITY

Ik help je tijdens de innerlijke reis om op jezelf te vertrouwen. Universele onvoorwaardelijke liefde te kunnen voelen en om datgene aan te kijken wat soms beyond normality lijkt, maar wat nodig is voor jouw intentie en verlangen. Overtuigingen en taboes doorbreken. Familie geheimen helder krijgen. Trauma's die in de lijn aan jou zijn doorgegeven. Energie en entiteiten die aan je plakken losweken. Schaduw, je donkerste donkertes en demonen aankijken. Dit gaat soms verder dan we ons in de dagelijkse realiteit kunnen voorstellen.

De taal van plantmedicijn uit zich vaak in symboliek en synchroniciteiten. Krachtdieren zien, contact met overleden dierbaren, boodschappen van Goden, lichtwezens, kleuren en energie zien, muziek in 5D voelen zijn een paar voorbeelden hoe waarnemingen kunnen zijn. 

CALLING

Voel jij een duidelijke calling om met plantmedicijn met je zelf aan de slag te gaan? En wil je ook echt tijd maken voor integratie? Are you ready to answer your calling?  Dan is het tijd om (self)judgement en overtuigingen te laten varen, want niks is gek en alles is normaal.

P7290082_edited_edited.jpg

The plants
have enough spirit to transform
our limited vision
.

~Rosemary Gladstar

Meer over mij

Een tijd terug sprak ik een oud vriendinnetje uit mijn tienertijd. Ze vroeg aan me hoe het is gekomen dat ik zo goed in mijn werk ben. "Wat heb ik niet gezien tijdens onze tienervriendschap?", was de vraag die ze vervolgens stelde.

Dat ze die vraag stelde vond ik niet gek. Ik kom namelijk uit een warm, vrolijk, positief en welkom gezin. Mijn broertje en ik zijn in veel liefde opgegroeid. We werden gestimuleerd om te ontwikkelen in wat we graag wilden in sport, muziek, werk. Onze ouders gunde ons onze eigen lessen en avonturen om het leven zelf te ontdekken en als persoon te groeien. Als eigenwijze en eigenzinnige tiener struikelde ik dan ook regelmatig over zelfgemaakte keuzes die ik maakte, welke uiteraard afweken van de tips en adviezen van mijn ouders. Maar ze stonden altijd klaar om mij op te vangen, een spiegel voor te houden en leerden me hoe ik kon relativeren en de les ergens uit kon halen.

Door de uitstraling die we als gezin hadden was het voor de buitenwereld nauwelijks te merken toen we als gezin dealden met iets groots. In mijn tienertijd ontstond er een breuk in mijn moeders familie die enorme impact had op ons als gezin. Mijn ouders dealden o.a.  met verraad, (valse) beschuldigingen en (gemanipuleerde) loyaliteit en waren door pijn en verdriet emotioneel niet altijd beschikbaar. Uiteindelijk werden we een nog hechter gezin door dit trauma.  Maar die periode van trauma is tekenend geweest voor mijn vorming tot volwassen vrouw, wat in mijn opleiding Systemisch Werk volledig aan bod kwam om uit te werken, te helen en te vergeven. 

HELING WERKT ECHT

Voor mijn ouders ben ik (en ook mijn broertje, maar het gaat hier over mij ;)) het levende bewijs dat heling en het daardoor anders kunnen doen dan je ouders, echt werkt. Mijn moeder wilde haar kinderen een andere jeugd geven en anders opvoeden dan de opvoeding die zijzelf had meegekregen. In haar gezin was een harde hand gewoon als je de huiselijke regels overtrad en er waren te strakke richtinggevende kaders voor aanpassing. Daarnaast is mijn moeder door tijdgeest en situatie gedwongen om te jong volwassen verantwoordelijkheden te dragen.

 

Mijn moeders heling- en bewustzijnswerk maakte dat veel thema's op andere wijze aan mij en mijn broertje zijn meegegeven. Veel (familie)patronen waren al opengebroken toen ik mijn familiegeschiedenis tijdens de opleiding Systemisch Werk in verschillende familieopstellingen verder kon doorbreken.


Door het bewustzijnswerk van mijn moeder hadden we thuis een hele bibliotheek met zelfhulpboeken en boeken over spiritualiteit. 

Blauwprint Fotoshoot LD 3.jpg
Blauwprint Fotoshoot LD 2.jpg

SPIRITUALITEIT EN SPIRITUALISME

Spiritualiteit en spiritualisme zijn er met de paplepel ingegoten. Niet alleen door de interesses van mijn moeder - mijn vader was fijngevoelig, maar vond het spannende topics om over te praten.

 

Zo komt mijn Indonesische oma van een stam waar gebruik van medicinale planten, spreuken (bekrachtigingen), rituelen & magie, contact met spirit realms en energiewerk heel normaal zijn. En hoewel mijn oma veel stiekem praktiseerde vanwege aanpassing aan de Nederlandse cultuur, heb ik veel van de gebruiken meegekregen. Vandaag de dag werk ik o.a. met wijsheden die mijn oma mij doorgeeft. Meer daarover lezen kan hier. En dat zijn niet alleen de mooie, lichte, verwonderlijke bliss kanten. Nopes, ook de schaduwkanten van dit al maak ik al van kinds af aan mee. 

RELIGIE

Ik ben grootgebracht in een grote Indonesische familie met drie religies: het Rooms Katholieke geloof, het Christendom en de Islam. Met de wijsheid allereerst vooral in mezelf te geloven. Sinds tiener ben ik niet meer praktiserend Katholiek, maar Geloven in Hogere Machten en Bronnen doe ik nog altijd. Sterker nog, het werk dat ik doe kan alleen worden gedaan wanneer je werkt met wat (voor velen) met het blote oog niet zichtbaar is. 

ROOTS

Naast de Indonesische cultuur die ik van huis uit heb meegekregen, ben ik geboren in "het Brabantse land." Woonde ik door de militaire achtergrond en uitzending van mijn vader tijdens mijn tienerjaren op Curaçao en werd ik vervolgens volwassen in Rotterdam. De stad waar ik 20 jaar heb gewoond. De stad waar ik anoniem in kon opgaan, mezelf verloor en ook weer terugvond. Waar ik Human Resources studeerde en na een aantal jaar dienstverband bij de KvK inschreef als zelfstandig HR Professional en (Team)Coach. Inmiddels ben ik sinds een paar jaar de drukke stad uit en woon ik met man (die velen kennen van zijn drums, smudge fans en ander native art) en hond in een waterrijke omgeving in de buurt van Utrecht. Een plek waar ik me terug kan trekken in de natuur. Mijn batterij oplaad door buiten te zijn en waar ik me verbonden voel met all elements of nature.

*Wil je meer van mij lezen, weten en wie ik ben? Schrijf je in op mijn nieuwsbrief "UpDee*d".
Op instagram deel ik persoonlijke verhalen, inspiraties, hersenspinsels and so on over werk en privé. Niet alleen de serieuze shebang ;). Voel je welkom om mij te volgen. Dat kan via deze link

Meer over mij
Wil je via mijn nieuwsbrief op de hoogte blijven?

Bedankt voor de inzending!

bottom of page