top of page

INTEGRATIE 

beeldmerk.png

Plantmedicijn roept jou al een tijdje, maar je durft je niet in te schrijven om deel te nemen aan een ceremonie. Je vindt het super spannend en hebt zoveel vragen en twijfels. Of je hebt eerder een negatieve ervaring gehad. Wellicht heb je de keuze om deel te namen aan een plantmedicijn ceremonie al gemaakt, maar heb je de juiste plek, setting of groep nog niet gevonden. Of ben je op zoek naar meer dan alleen een losse ceremonie.

Wie of welke organisatie kies je?
Met welk plantmedicijn ga je werken?
Waar let je op?
Hoe bereid je je voor?
Wat kun je verwachten van je plantmedicijnreis?
Hoe verwerk je alles wat je bent tegengekomen in je reis?
En hoe maak je je inzichten duurzaam?

Binnenkort start ik, in een nieuwe samenwerking met partner Haydi, een nieuw programma. Een groepstraject van 3 maanden met max 8 deelnemers, waarin we je begeleiden van beslismoment tot aftercare en duurzame integratie. Een traject waarin we toewerken naar 2 plantmedicijnreizen en waarbij we je helpen met de voorbereiding en integratie van jouw ervaringen en inzichten.


Interesse en wil je meer weten?
Schrijf je in als je meer info en op de wachtlijst wilt.

Your Sacred Transformational Journey
P4120396.jpg

IN MAART 2023
START IK MET EEN
nieuw programma
VAN 3 MAANDEN

info pilot

For a positive integration process in the afterflow of a plant medicine ceremonythe foundation has to come from self•love.

Blauwprint Fotoshoot LD 7.jpg

Werken met symboliek

De taal van plantmedicijn laat zich veelal zien in symboliek en synchroniciteiten. En synchroniciteiten laten zich ook zien in symboliek. Maar wat kun je ermee en hoe ga dit vertalen naar je dagelijks leven?

 

Symboliek vertalen is essentieel voor de integratie van jouw innerlijke reis. Het kan zijn dat je een oerwoud aan totemdieren voorbij hebt zien komen. Wellicht Goden en Daemonen die zich hebben laten zien. Lichtwezens die zich aan je hebben gepresenteerd. De vrouwen- of mannenlijn waar je uit bent voortgekomen. Relaties en zielsverwanten van nu en vroeger kwamen voorbij. Op bepaalde plekken in je lijf heb je fysieke en/of energetische sensaties waargenomen. Je hebt je door verschillende realiteiten en dimensies heen bewogen. Heilige geometrie en de meest kleurrijke energieën waar je bepaald gevoel bij kreeg kwamen voorbij in je innerlijke reis met plantmedicijn. Emoties die loskwamen.

 

Het kan allemaal.
En het kan zelfs allemaal in één en dezelfde reis.
En het kan zelfs zijn dat je niks ziet.

 

Het is mogelijk dat je in beeld waarneemt in je reis en het kan zijn dat de symboliek zich uit in sensaties, gevoel, emotie en/of geluid. Symboliek dat zich presenteert in je innerlijke reis, is gekoppeld aan de intentie van je reis en de thema's die voorbij komen.

INTEGRATIE VAN SYMBOLIEK

Voor de integratie van de waarnemingen van je innerlijke reis is het belangrijk dat je het grond geeft door het letterlijk in de stof te zetten en je reis uit te schrijven.

 

Het is essentieel om de belangrijkste symboliek te vertalen. Daar kunnen verschillende bronnen voor worden ingezet. Dat kan een kaartendeck zijn. Maar ook literatuur over totemdieren of droomsymboliek. In afstemming welke bron en betekenis kloppend voelt, kunnen intentie of thema's en betekenissen van de symboliek worden gekoppeld. 

 

Een methode welke ik ook voor de integratie inzet is de Blauwprint® methode, waarbij je symboliek letterlijk grond geeft in een zandbak. Het visueel maken van je inzichten door deze in het zand te zetten en je eigen beleving en verhaal te delen, krijg je overzicht en inzicht. Dit kan worden doorvertaald naar wat je anders wilt in je dagelijks leven. Wat je bijvoorbeeld weer in stappen voor jezelf kunt uitwerken.

 

In een 1 : 1 integratie traject help ik je daar graag bij.

IMG_1828.heic
Werken met symboliek
IMG_6754_edited.jpg

The secret of understanding your soul's needs, lies in realization of what your ego projects.

Wil je via mijn nieuwsbrief op de hoogte blijven?

Bedankt voor de inzending!

bottom of page