top of page
Logo DL.Inc.png

Intake Form

Danki voor je aanmelding voor je aanmelding voor een
1:1 Sacred Plant Work Traject!

 

Dit traject is een journey van 4-6 maanden. Dit traject doen en maken we samen door invulling te geven aan waar behoefte ligt en waar aandacht aan dient te worden gegeven. De behoeften van je innerlijke reis zullen centraal staan in dit traject.
 

Betrokkenheid, bewustzijn, verantwoordelijkheid nemen voor je processen en open zijn over reflecties zijn key. Als plant work facilitator, faciliteer ik het proces, de vertaling en duiding, en ben ik spaceholder in de verschillende dimensies en realms.

Naast een aantal vragen over deelname aan dit Sacred Plant Work Traject, wordt in dit formulier ook info gevraagd over bekende medische aandoeningen en/of het gebruik van medicijnen (indien van toepassing). Graag de vragenlijst naar waarheid en zo volledig mogelijk invullen.

*Uiteraard worden je gedeelde gegevens vertrouwelijk behandeld.

Take your time to fill this out

MOTIVATION
 

BACKGROUND INFORMATION
 

Via welke weg heb je Dewi Louise.Inc gevonden
Voorkeur betalingsmogelijkheid

🇳🇱

 Ondernemers kunnen studie en coaching kosten opvoeren als bedrijfskosten. Voorwaarde is dat de scholing die je ontvangt relevant is voor jou als ondernemer. De algemene regel is dat voor ondernemers geldt dat coaching in de meeste gevallen voor een groot gedeelte aftrekbaar is. Het beste is om bij je eigen boekhouder en/of accountant te checken hoe de regels dienen te worden geïnterpreteerd voor jouw bedrijf.

bottom of page